Mömmöanalyysi

Mömmöanalyysi

Mistä on laadukkaat ihonhoitotuotteet valmistettu? Tämä oli suuri kysymys, kun aloimme miettiä uutta brändiä markkinoille. Tuntui pelottavalta ajatukselta laittaa omaan naamaansa ihan mitä tahansa. Tutkimme paljon erilaisia vaihtoehtoja ja kokeilimme erilaisia tuotteita, kunnes löysimme nykyisen koko settimme. Ne ovat erittäin laadukkaita ja kohtuuhintaisia luonnontuotteita, joissa ei ole arveluttavia ainesosia. Jokaisen tuotteen sisällön voit tarkastaa tuotesivuiltamme. Aloitetaan tuotteiden esittely siinä järjestyksessä missä niitä normaalisti käytetään.

Pesuaineemme on tehokas, mutta hellävarainen tuote, joka valmistelee kasvot seuraavia tuotteita varten, poistamalla niistä ylimääräisen lian. Se sisältää myös Aloe Veraa & glyseriiniä, joka auttaa pitämään kasvojen ihon rauhoittuneena ja kosteana. Se sopii kaikille ihotyypeille ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi & kosteutuneeksi.

Kuorinnan salaisuus on sen sisältämät pienet hohkakivi hippuset, jotka kuorii ihoa hellävaraisesti, sekä poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Rikastettuna avokadon ja kookoksen öljyillä, aineemme pehmentää ihokarvoja, joka mahdollistaa kivuttoman parranajon ja lievittää sen jälkeistä ärsytystä. Öljyt auttavat myös pitämään kasvot kosteutettuna pidempään. Tätä ei kuitenkaan tarvitse käyttää, kuin maksimillaan kerran tai kaksi viikossa.

Kosteuttava seerumi on yksi valikoimamme kulmakivistä, ja se on näppärän purkkinsa takia erittäin helppo ottaa mukaan myös myös matkalle. Se sisältää paljon hyviä öljyjä ja uutteita, joista ehkä tunnetuin on Aloe Vera. Olen itse huomannut sen auttavan paljon varsinkin auringonjälkeen punoittavaan ihoon, mutta se voi auttaa jopa ikääntymisen merkkejä vastaan. Kiinteä, kirkas ja terveennäköinen iho on asia mitä voit olettaa.

Viimeisimpänä setistämme löytyy kosteusvoide. Sen sisältämä Allantoiini pehmentää ihoa ja lievittää ärsytystä, mikä on erittäin hyvä juttu, esimerkiksi partaa ajettaessa. Se sisältää myös erittäin raikkaalta tuoksuvaa lime-öljyä.

Jokaisessa tuotteessa on vielä paljon erilaisia ainesosia, joita en tässä maininnut. Niistä voi lukea lisää tuotesivuiltamme.

Takaisin blogiin