Osta nyt saat*na omat purkit!

Tiiättekö sen fiiliksen kun teiän naamaan koitetaan tunkee jotain kosteuttavaa rasvaa? Junnuna tämän takana oli mutsi ja nykyään yleensä oma mielitietty.

Ollaan kaks nuorta yrittäjää, jotka päätti itsenäistyy ja vaihtaa omat purkit miehisiin pakkauksiin. Nää tuotteet on oikeesti suunniteltu meidän iholle ja tulokset on sen mukaisia.

Eihän tällasii sit tietenkää löytyny niin päätettiin tehdä itse omat setit.

Tehtiin niinku jokainen järkevä ihminen tekee ja alettiin googlaamaan tietoa, etsittiin hyvämaineista valmistajaa ja kokeiltii vaikka minkälaisia mössöjä kunnes löydettiin tää. Aivan timanttista kamaa pakattuna meiän suunnittelemaan pakkaukseen, jota ei todellakaan tarvi saunaillassa hävetä.

No miks näitä sit tarvii? Kyllähän iho puhdistaa itse itsensä? No kyl varmaan jos välillä nenänpäähän laskeutuu perhonen ja posket punottaa raikkaasta vuoristoilmasta. Todellisuudessahan kaavit illalla otsasta jotain jarruöljyn, pakokaasun ja voiteluaineen sekoitusta tärpätillä höystettynä.

Me tehtiin tää duuni, etsittiin hyvät tuotteet, kokeiltiin ne omalla naamalla ja lyötiin purkkiin. Nauti sä lopputuloksesta. Todella laadukkaita luonnollisia aineita.

Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy neljä tuotetta: pesuaine, kasvovoide, seerumi sekä kuorinta-aine. Näillä pääsee jo ihan helvet*n pitkälle.